Schildersbedrijf

Glas- en Schilderwerk Daan van Heck is een schildersbedrijf opgericht als ZZP'er. Inmiddels werken we met twee personen, waardoor we de klant nog beter en sneller van dienst kunnen zijn.


Persoonlijk contact is bij ons erg belangrijk, we nemen de tijd om uw wensen goed te bespreken en komen het liefst de offerte persoonlijk brengen en toelichten. Dit wordt als zeer prettig ervaren door onze klanten.


We kunnen u ontzorgen in diverse werkzaamheden, denk daarbij aan buiten-, binnenschilderwerk, maar ook behangen en het plaatsen van glas.


Door de kleinschaligheid van ons schildersbedrijf is het voor iedereen makkelijk toegankelijk. Bel of mail gerust voor het maken van een vrijblijvende offerte.

ONZE WERKZAAMHEDEN

Mensen zien vaak op tegen het binnenschilderwerk. Al dat stof... Wij zorgen ervoor dat alles goed afgeplakt wordt en laten uw huis ook weer opgeruimd achter.

Wij verzorgen graag het buitenschilderwerk van uw woning. Het goed bijhouden van het schilderwerk  zorgt voor een  langere levensduur van het hout. Maar denkt u ook eens aan het texen van alle buitenmuren.

Behangen behoort ook tot de mogelijkheden, een wand of een volledige kamer. Indien gewenst kunnen wij behangboeken meenemen waar u uit kunt kiezen. Tevens zijn er behangboeken in onze winkel te bekijken. We hebben diverse merken in ons aanbod. 

Uw woning beter isoleren met dubbel glas? Dat kan! Wij kunnen alle soorten glas leveren voor zowel binnen als buiten én uiteraard plaatsen.

CONTACTINFORMATIE

 
 
 
 
Binnenschilderwerk
Buitenschilderwerk
Behangen
Glaszetten
 
 
Ja, ik ga akkoord met het verwerken van bovenstaande gegevens t.b.v. beantwoording van dit contactformulier. Zie hiervoor onze privacyverklaring.